Om os

Netbutikken Krudtuglen og Vildbassen forhandler et stort udvalg af de bedste legetøjs-, udstyr og interiørmærker på det danske marked til gode priser. Alle varer er CE-mærket efter danske og europæiske sikkerheds standarder og intet legetøj indeholder phtalater.

Vi sælger kun varer med høj legeværdi, i høj kvalitet og med et godt design til drenge og piger i alle aldre. 


For os er det vigtigt, at give vores kunder en god service, en sikker handel og en god oplevelse ved at handle hos Krudtuglen og Vildbassen, og har du spørgsmål til vores netbutik eller produkter, er du meget velkommen til at kontakte os via mail info@krudtbassen.dk, hvor du altid vil få et seriøst og hurtigt svar tilbage. 

Vores betalingssystem er fra PBS og de sikrer, at de data du sender i forbindelse med et køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Krudtuglen og Vildbassen eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Vi glæder os til at betjene dig og give dig en god oplevelse, når du handler hos Krudtuglen og Vildbassen. Vi håber, at du vil fortælle andre om din gode oplevelse med dit køb hos os.

Har du spørgsmål til en vare kan du kontakte os på følgende måder:

- Via mail til info@krudtbassen.dk  
- Eller pr. telefon 3032 2522

Bemærk: Reklamationer, fejl og retunering skal ske pr. mail.

Med venlig hilsen

Krudtuglen og Vildbassen

Golfvej 102
CVR. 40691383